مصوبه دانشگاه آزاد اسلامي استان در خصوص ويروس كرونا

کد خبر: 20292 تاریخ انتشار: 1398/12/24
نمایش: 84
با سلام و احترام؛
به اطلاع استادان، کارکنان و دانشجويان گرامي ميرساند:

🔹بنا بر اعلام وزير محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و با توجه به مصوبه هيات رييسه دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد و همچنين پيرو اطلاعيه ستاد ملي مديريت و‌مقابله با کرونا ويروس، براي پيشگيري از شيوع بيماري، کليه کلاس هاي درس دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي استان چهارمحال و بختياري از روز شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ به مدت يک هفته تعطيل اعلام مي شود.
🔹کليه فعاليت هاي اداري دانشگاه از ساعت ۸ تا ۱۴ داير است.

🔹 برگزاري جلسات دفاع از پايان نامه هاي دانشجويان تحصيلات تكميلي بدون ضرورت اسكان دانشجويان در خوابگاهها و با توافق و هماهنگي دانشكده و رعايت ضوابط و اصول بهداشتي بلامانع است.

🔹 تصميم گيري لازم در خصوص بازنگري تقويم آموزشي نيمسال دوم سال تحصيلي۹۹_۹۸ دانشگاه در وقت مقتضي اتخاذ و اطلاع رساني خواهد شد.

🔹بديهي است همکاران گرامي در اين مدت مي توانند بدون محدوديت از مرخصي استحقاقي استفاده نمايند.
🔹همکاران خانم در صورت داشتن فرزند ۱۲ و زير ۱۲ سال معادل ساعاتي که از مرخصي استحقاقي استفاده مي کنند از مرخصي حمايتي (تشويقي) نيز برخوردار مي شوند.

⏺ روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي استان چهارمحال و بختياري.

افزودن دیدگاه